Ugrás a fő tartalomra

Helló Augusztus!


A július 27. -én (teljes holdfogyatkozással kísért) kiteljesedő Telihold kreativitással, bátorsággal fűszerezett oxigénpalackot nyújtott a magadba merülésbe.
"Van mondjuk egy (...) vágyad, amit el akarsz érni.
Így, ahogy vagy, még nem lehet a tiéd. Éretlen vagy rá.
Ilyenkor látjuk, hogy a teljesüléshez "idő kell".
Ez nem azt jelenti, hogy türelmetlenül nézed az órádat és lapozod a naptáradat, miközben ujjaddal idegesen dobolsz az asztalon, hanem hogy alkalmassá érleled magad a teljesüléshez." Müller Péter
Régi énünknek meg kell törnie, le kell kopnia.
Olyan lesz az augusztus, mint mikor a beavató mesékben, hősünk megjárja a poklok poklát, teljesíti a próbatételeket, és méltó jutalma megérkezésére várva eltűnődik áldozatai hozadékán. Új személyiséggel, megváltozott Én tudattal nyalogatja sebeit. Rádöbben, hogy túlélte a megpróbáltatásokat… és hogy nincs mit tenni, az új szerepben kell tovább élnie az életét, bármennyire is tiltakozott ellene, bármennyire nem akarta felvállalni.
Magyarán az augusztus még mindig a pihenés, tűnődés, regenerálódás ideje, ezzel érve, a történések dinamikájának csúcsára. Tapsold meg magad, engedd ki a gőzt és érlelődj tovább (mint gyümölcs a fán). Új fejezetet csak azok tudnak kezdeni, akik fel tudnak töltődni az elmúlt időszak fáradtságos lelki beavatása után. A tüzes Mars most égeti belső tudatunkba az új minőséget.  Nos… ez már királyság, amit augusztus 11-én megkoronáz egy új energiákat lefektető Oroszlán Újhold. Szabadságról visszatérve rendezd a soraidat, racionálisan gondold újra a céljaidat, szelektáld a szemetet, a hibákat vedd észre és hagyd, hogy összeálljanak a puzzle darabjai.
Hozzátenném még, hogy a hónap első két hetében… parázs viták kialakulásakor, ne öntsünk olajat a tűzre azzal, hogy az igazunkat áttoljuk. (Mert… az igazság… mindig nézőpont kérdése.) Továbbá… a pofozkodás elkerülése végett, maradjunk… az okos enged, szamár szenved verziónál. Augusztus második két hetében már csitul a feszkó, harmonikusabb energiák hoznak nyugalmasabb, stabilabb napokat.
„A végén minden jóra fordul. Ha nem, akkor még nincs vége.”
Helló Augusztus!

Megjegyzések