Ugrás a fő tartalomra

Telihold a Vízöntőben (július 27.)


Tudományos portálok szerint a század leghosszabb teljes holdfogyatkozásának lehetünk szemtanúi (tiszta időben). A csillagászati jelenség közel 4 órán keresztül tart, ebből a teljes totalitás 1 óra 43 perc lesz. Magyar idő szerint 20:24 –kor kezdődik és 21:30 –kor a Hold bevörösödik… teljes holdfogyatkozás. Továbbá a Hold mellett egy feltűnően vöröslő (tüzelő) égitest lesz még látható… Ő a Mars. Ez a látnivaló része, ami önmagába véve sem egy elhanyagolható élmény. De, lássuk az üzenetét…
Az Újholdnál (július 13. –a környékén) az önnevelésről, valóság ellenőrzésről szóltak az energiák. Nevezetesen, hogy megtaláljuk és földeljük azokat az értékeinket, adottságainkat, lehetőségeinket, melyekkel a lehető legjobban „megcsinálhatjuk” magunkat. Mostanra kiteljesedő Vízöntő Telihold vezér üzenete: légy önmagadért! Önmagad pihenésével, tisztázásával, csiszolásával, megbékélésével, elfogadásával, megújulásával kell foglalkoznod, (Retrográd Marssal együttállva: cselekvést befelé irányítva) Belső önmagaddal. Ami nem összekeverendő az egoizmussal és az önzőséggel.  Ezzel tudod a jövőben megteremteni az egyensúlyt a világodban, munkádban, családodban és másokkal. Ezzel leszel hiteles, így tudsz a jövőben másokért is Lenni.
Ez a Telihold, teljes holdfogyatkozással, Retrográd Marssal, igen erős érzelmi örvénylést hoz, ami nyugtalanságra, rendezetlen mozgásra, ribilliókra, kibillent energiákra utal.
A gyémánt csiszolása elkezdődik, kezdetét veszi a beavatás, elsősorban lelkileg és szellemileg. Megújulunk, átalakulunk elfogadva a felesleges részeink lefaragásának feláldozásának, elvesztésének szükségességét. Közben (aktivizálódnak) előtűnnek és felfedezel személyiségednek olyan részeit, melyekről azt sem tudtad, hogy léteznek. Ezek lesznek lelked, szellemed gyémántjának csillogó sarkai, esetleg egyik karátját adó tulajdonsága.
Nyomatékosítom, a következő időszakban (szeptemberig) nagyon fontos, hogy önmagadért legyél, befelé koncentrálj. Tudatosságodba, önmagadba kell energiát fektetned és áldozatokat hoznod. Ennek első lépése, hogy szabadságold magad, pihend ki az év eddigi fáradalmait, hogy tiszta fejjel tudj gondolkodni és fel tudj készülni a szeptember és az ősz folyamán bekövetkező lépésekre. Most szellemi szinten kell feljebb lépnünk és fejlődnünk. Mindezt tudatosan, magunk kezdeményezzük, magunk teremtve „énidőt”…! Csituljunk le, szabadságoljuk magunkat! Ezzel kikerülhetjük a mély repüléseket, balesetek, kórházi ápolások, betegségek általi kényszerpihenőket, sors általi lassításokat, csalódásokat, veszteségeket.
„Ha nem lennének álmaink, akkor nem tudnánk miket megvalósítani. Na de valamiféle köszönőviszonynak mégiscsak lennie kell a vágyaink és a valóság között! Mert ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor bérletet váltottunk a biztosan bekövetkező csalódások vonatára.” Náray Tamás
Véletlen, nem tervezett, akár tőlünk független események boríthatják ki a bilit, vagy cseppentenek utolsó cseppet a pohárba. Akár felelősek vagyunk benne, akár nem, törekedjünk belőle kihozni a legjobbat és reakcióinkat tekintve legyünk alázatosak. Nem kell kapkodni, semmivel sem leszünk előrébb vagy hátrább.
"Van mondjuk egy (...) vágyad, amit el akarsz érni.
Így, ahogy vagy, még nem lehet a tiéd. Éretlen vagy rá.
Ilyenkor látjuk, hogy a teljesüléshez "idő kell".
Ez nem azt jelenti, hogy türelmetlenül nézed az órádat és lapozod a naptáradat, miközben ujjaddal idegesen dobolsz az asztalon, hanem hogy alkalmassá érleled magad a teljesüléshez." Müller Péter

A 2018 (teljes holdfogyatkozással kísért) Vízöntő Telihold kreativitással, bátorsággal fűszerezett oxigénpalackot nyújt a magadba merülésbe.

Megjegyzések