Ugrás a fő tartalomra

Helló Június


Májusban nagy fordulatok jelezték a hosszú távú, sokkal inkább minőségi, mint mennyiségi változást. A május 29.-én megszülető Teliholdnál kiforrt a „mit” és ez már olyan nyugalmat, békét, optimizmust eredményezhet, amit úgy élünk meg, mint életszeretet.  A”hogyant” a következő időszak hozza el. Ehhez új élményekre, látókör kiszélesítésére van szükség. Információkat gyűjtünk, kutatjuk az alternatív lehetőségeket.
A hónap első napjait, a májusi tipródást feledésbe merítő, már-már mámoros atmoszférával indítjuk. Bájos nagyvonalúsággal átszellemülten úgy érezzük:
na jó… „szódával elmegy”, és rádöbbenünk, hogy kár volt májusban, oly nagyon túlpörögni a dolgokat.
Júniusban megláthatod, milyen stratégiát kell váltanod, hogyan csatlakozhatsz a kozmikus tánchoz, miként légy a show részese.  Légy a saját koreográfusod, és körvonalazd az új táncrended! Mit, kivel, hogyan, merre, ki- és mi nélkül! Fontos… akik eddig a lábadra léptek tánc közben, azokat húzd ki (a táncrendedből), akik nincsenek jelen…. fogadd el, a show nélkülük folytatódik. Amikor olyan zene van, ami nem tetszik… ülj le, és szemlélődj. Fontos még….. olyan táncot táncolj, ami az erősséged!
Figyeljünk, hogy kétes bizniszekbe ne menjük bele! Senki se hagyja, hogy behúzzák a csőbe, és maradjunk a törvényesség medrében. Akinek kardinális döntést kell hozni, hagyjon időt magának, vitassa meg egy bölcsebb, tapasztaltabb kívülállóval. 3-4 nap elteltével sem lesz késő határozni. Értendő ez… kapcsolatok terén, pénzügyeinket, szerződéseinket, befektetéseinket illetően. Figyelve az irreális luxusra és olyan dolgokra, tevékenységekre, cselekedetekre, melyek meghaladhatják képességeinket, erőlétünket, adottságainkat, és lehetőségeinket.
''Igazság szerint akkor várnak ránk a legszebb pillanatok, amikor rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, boldogtalanok vagy csalódottak vagyunk. Mivel rendszerint ezekben a bánatterhes időszakokban szoktunk kilépni a szokásos mederből, új utak, igazabb válaszok után kutatva.'' 
M. Scott Peck
Ez a nyár első hónapjának zenéje.
Helló Június

Megjegyzések