Ugrás a fő tartalomra
Sokan számoltatok be arról, hogy elektromos gépeitek sorba mondják fel a szolgálatot vagy meghibásodnak. Egy kis adalék a helyzet megértéséhez és elfogadásához.
Az Uránusz május 15.-én jegyet vált… nevezetesen a Bikába, és rendesen érezteti hatását. Persze most sokan gondoljátok: kit érdekel!… és különben is!… mi az, hogy jegyet vált?… ráadásul az Uránusz? Az Uránusz… a függetlenség, szabadság, meglepetés, kockázat bolygója. További szimbolikáját tekintve… reformok, jövő, új törekvések, elektronika, elektronikai hálózatok. Modern szellemi, technikai, közlekedési vívmányok és áramlatok.
A Bika szimbolikáját tekintve… személyes vagyontárgyaink és szellemi tulajdonunk (tehetségünk). Saját erőfeszítésünk (munkánk) által megszerzett jövedelmünk, megtakarításaink, erőforrásaink, túlélési készségünk és készleteink.
Ebbe beletartoznak, a teljesség igénye nélkül… autó akkumulátorok, fűnyírók, szivattyúk, hajszárítók, háztartási gépeink… egyéb elektromos (kötyük) tárgyaink és rendszerek.
Összefésülve, szimultán fordításban… a meglévő tárgyaink lehet, hogy elavultak, vagy régiek, meghibásodásukkal erre hívják fel a figyelmet. Egész egyszerűen, megszolgálták az árukat. Ha módodban áll cseréld le, vagy újíttasd fel szakemberrel. A másik verzió, hogy az eszközök, gépek, rendszerek karbantartása, kipucolása, az elmúlt időszakban feledésbe merült. Üdvözítőbb esetben egy szakszerű szerviz és ápolás után újra működésbe lendülnek. A kellemetlenebb forgatókönyv szerint totál vége lesz a tárgynak, amit egy „elszállt, mint a sóhaj” füstöcske jelez.
Feltekervén a frekvenciát és magasabb (gondolati, szellemi) síkra pattanva ugyanez vonatkozik a tehetségünkre, alkotásainkra, találmányainkra, gyermekünknek tartott vállalkozásainkra, korlátainkra, túlélési készségünkre, karika… akarom mondani villámcsapásra beindulhatnak. Velünk született képességeink fénysebességre kapcsolhatnak.
Parádés felismeréseink lehetnek arra vonatkozólag, hogy mi gátolt minket szellemileg (tudás hiány), érzelmileg (félelem, féltékenység, csalódottság), anyagilag… növekedésünkben, fejlődésünkben.
Plussssz… nem kell csodálkozni azon, ha eddig túlzásba vitt dolgaink, féltékenykedéseink, birtoklási vágyaink, pazarlásunk, felelőtlenségünk, rugalmatlanságunk, harácsolásunk és egyéb mértéktelen magatartásbeli nyalánkságaink, most magával rántanak minket. Mert… addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Továbbá ALÁZAT hiányában a csúcsról lehet a legnagyobbat puffanni (zakózni).
Képek:Pixabay

Megjegyzések