Ugrás a fő tartalomra

Helló Május!


A hónap első fele kicsit (egyeseknél nagyon) feszkós hangulatban telik, ami arra int, hogy ne szólj szám nem fáj fejem, továbbá számoljunk tízig… mielőtt megszólalunk. Kontroláljuk és őrizzük meg lélekjelenlétünket, mert a sors ilyen - olyan provokációja rossz döntéseket hozhat ki belőlünk. Ez a május más lesz, mint az elmúlt évek májusa volt. Több, fordulatosabb, újszerűbb. Nem szokványos utak és kihívások fognak szikrázni. Elsősorban pénzügyi, gyakorlati, és üzleti ügyekben. Érintve továbbá a személyes vagyontárgyainkat és szellemi tulajdonunkat (tehetségünket). Saját erőfeszítésünk által megszerzett jövedelmünket, megtakarításainkat, erőforrásainkat, túlélési készségünket és készleteinket. Újszerű megoldásokat kell eszközölnünk a szabadságunk kivívásáért.
Mi a szabadság…?
Anyagi, érzelmi, és szellemi függetlenség.
Akinek hitele van, anyagilag függ. Egy problémás munkahelyen, ahol nem valósíthatod meg az ötleteidet, szellemileg börtönben érzed magad. Egy energiarabló kapcsolatban (pár- vagy üzleti) lelkileg, érzelmileg szabadságvesztett vagy.
A hónap közepén az Uránusz… a függetlenség, szabadság, meglepetés, kockázat bolygója a Bikába lép és a következő 7 évben a stabilitás, türelem, óvatosság, a meglévő és megteremtett értékeink megóvása kerül előtérbe. Mindezt forradalmi, újszerű, zseniális vívmányokkal megtartani és megőrizni. Zárójelben, de egyáltalán Nem zárójelben… például: a Föld megóvása.
Meglepő… és első blikkre mulatságos látomásaink, ötleteink és megérzéseink lehetnek egész májusban, de főleg a hónap közepe táján… 05.15.-én megszülető Újhold, a fent említett Uránusz jegyváltása és más bolygóállások asszisztenciája jóvoltából.
Sokakat megviseltek az elmúlt hónapok, átértékelték a világukat, szellemi evolúción estek át.  Nos… Ők a következő hónapokban lassan fizikai síkra emelik álmaikat, céljaik megtestesülnek, kézzel foghatóvá válnak.
Viszont tartsuk szem előtt, hogy ne hazardírozzunk, szükségtelen 19-re lapot húzni!
Aki mer, az nyer… de csak akkor, ha tudatos, magabiztos és maximálisan reális vagy. Mondom még egyszer… ha REÁLIS cél vezérel. Különben, óriási árat fizethetsz érte. Ennek mérlegelésében sokat segíthet a születési képletünk kiértékelése.
Szellemi útravaló a hónap egészére:
Hallgass a megérzéseidre, figyelj a (régi) bölcsek tanítására, táplálkozz a hagyományokból, és tanulj a történelemből!
Helló Május!

Megjegyzések