Ugrás a fő tartalomra

Kos Újhold (április 16.)

Kos Újhold (április 16.) 
Áldozzuk fel a régit az újért! A folyamat MOST elindul, nincs visszaút. A hernyóból pillangó születik. Ez egy misztikus, időigényes folyamat és hozzátartozik az igazsághoz, hogy a hernyó számára ez nem túl üdvözítő folyamat. Viszont a repülés, a magasságok és a határtalan szabadság vágy, élteti az erőfeszítéseit. Lehet közben csapni, vágni, vergődni, szenvedni, nyihogni és panaszkodni. Sors Szimfóniája felcsendül, az átalakulás megtörténik… végzetszerűség és szabad akarat.
Egy hónapja még csak álmodoztunk, most már csináljuk… vége a téli punnyadásnak! Gatyázásnak tűnt az idáig tartó időszak… innentől a bicsiklettát hajtani kell, különben elborul. Elindítjuk, beintegrálódunk, beleállunk a kiépülő új világunkba. Új szerepkör, új szerepben. Tisztában kell lennünk, hogy a kialakuló helyzet nem egy reakció, nem egy elhamarkodott, kockázatos lépés. Hanem tudatos, megalapozott választás, továbbá… szívből jövő, önálló döntés, ami az elmúlt időszak eredménye. Egyszerre lesz meglepő és kaotikus valamint gyógyítóan felszabadító. A Merkúr (a kommunikáció, a hírek, az áramlás bolygója) végre előre indul, tehát semmi sem szab gátat az eddig stagnáló, álló terveink, álmaink elindulásának.
Lássunk egy képletes példát… korábban a meglévő biciklidet lehetőséged nyílt új alkatrészekkel felszerelni, hogy akadálytalanul járd az utad. Most viszont új kerékpárra tehetsz szert, amivel nagyobb, hosszabb utakra indulhatsz. Légy hálás a korábban érkező lehetőségeknek, mert azok hoztak idáig, de ezennel ülj át a kényelmesebb, biztonságosabb, modernebb, megújuló lehetőségbe, mert ez visz tovább a jövőbe. A régitől válj meg, engedd el! Lelkiismeret furdalás nélkül. Magyarán… az energiáidat és az erőforrásaidat ki kell vezetned a régiből, hogy átvezesd az újba.
Az április 16.-án megszülető Újhold (Nap+Hold együttállás) randizik az Uránusszal, ami nagyobb szikrát ad a forradalmi lépéseinknek. Javarészt azt az életterületet érinti, amely horoszkópházad felett létre jön hármójuk randevúja. Pár példa, a teljesség igénye nélkül: az I. házad felett a személyiséged, külső megjelenésed érintett. A IV. házad tekintetében a jelened, sorsod, otthonod (fészked). 2. házadnál a vagyonod, javaid, erőforrásaid szikrázhatnak.
Erről fog szólni a következő 28 napos holdciklus melynek tetőpontja (04.30.) a Skorpió Telihold lesz, kézzel fogható eredményei pedig a májusi Bika Újholdig csengenek le.

Megjegyzések

  1. Jajj Duende... most látlak csak. Köszönöm. Weblapot szeretnék csinálni és gyakorlok, ha már itt van a blog.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése